İtfaiyenin Hizmet Yelpazesi Genişliyor

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kent yaşayanlarına farklı yelpazede sunduğu hizmetlerle, vatandaşların birçok alandaki ihtiyaçlarına da cevap vererek görevlerini eksiksiz olarak yerine getiriyor.

26-12-2018

Okunma: 1011


03.12.2018 ile 09.12.2018 tarihleri arasında İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Alo 110 İtfaiye hattına gelen 7 farklı yangın ihbarını değerlendirerek gerekli müdahaleleri yapıp can ve mal kaybını önledi.

 

İtfaiye Müdürlüğü personeli, İşyeri açmak için yangın önleme tedbirlerinin alınıp alınmadığını dair 5 ayrı iş yerlerinde kontrollerde bulunarak yangın önleme tedbirleri raporu düzenledi.

 

Batman’da kent sınırları içerisinde meydana gelen bir trafik kazası sonrasında gerekli müdahalelerde bulunan ekipler,  çelik profile parmağı sıkışan bir vatandaşın durumuna müdahale ederek parmağı hasarsız kurtarıldı.

 

Evinde mahsur kalan ve kapı kilitleri açılmayan 9 vatandaşın yardım talebine yetişen Belediye İtfaiye ekipleri; gerçekleştirdiği operasyonla da çamura saplanan bir atın kurtarılmasını sağladı. 

Etiketler : #İtfaiyenin   #Hizmet   #Yelpazesi   #Genişliyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN