Adalet İstiyoruz

Batman’da bulunan 28 Şubat ve FETÖ Yargısı Mağduru Aileleri İnisiyatifi üyeleri ; Herkes için adalet istediklerini belirttiler

09-12-2018

Okunma: 659


Batman’da bulunan 28 Şubat ve FETÖ Yargısı Mağduru Aileleri İnisiyatifi üyeleri, kentteki siyasi partiler, STK ve basın kuruluşlarına destek ziyaretlerinde bulundular. Mağdur olduklarını belirten aileler herkes için adalet istediklerini söylediler.

Gazetemiz Yazı işleri Müdürümüzü ziyaret eden 28 Şubat ve FETÖ Yargısı Mağduru Aileleri İnisiyatifi üyeleri, Yüksel ÇİFTÇİ’ye çalışmaları hakkında şu açıklamalarda bulundular ;   Kumpaslarla mağdur edilen İslami kimlikli mahkûmların yeniden yargılanmalarını istediklerini belirten , Hüseyin OLAM şöyle devam etti ;  “Tamamen İslami kimliklerinden dolayı bu insanlar cezaevlerine atılmışlardır. 25 yıla yakındır bu insanlar bu çileyi çekiyorlar. Meclise af ile ilgili bir tasarı sunuldu. Bu konuyu gündemde tutmak için ziyaretler gerçekleştirdik. Bizler bu mağdurların durumuna dikkat çekmek için siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz’’ dedi.

Etiketler : #Adalet   #İstiyoruz   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN