
Dile'deki Sır Olay
Dile'deki Sır Olay
30-04-2019
Okunma: 803

Batman’da yaşayan, Hayriye (31) ve Burhan Arıca çifti boşanma kararı aldı. İki hafta önce Ağrı’ya taşınan sağlık memuru Hayriye Arıca, 5 yaşındaki çocuğunu yanına aldı.
Burhan Arıca, 30 Mart’ta “Anlaşmalı boşanma meselesini konuşalım” diyerek eşini Batman’a çağırdı. En son eşiyle Hasankeyf’te görülen Hayriye Arıca’nın cesedi Dicle Nehri’nin kıyısında bulundu.
Arıca’nın vücudunda darp izleri olduğu tespit edildi. Burhan Arıca ise kayıplara karıştı. Arıca’nın ailesi, oğullarının bulunması için savcılığa başvurdu. Avukatı da savcılığın üç ihtimal üzerinde durduğunu ifade etti.
Hayriye Arıca’nın eşi tarafından öldürülmüş olabileceğinin yanı sıra intihar ya da kaza sonucu nehre düşmesi ihtimali de araştırılıyor.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
PİYASADA SAHTE ALTIN TEHLİKESİ
HASANKEYF’TE PKU FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
HASANKEYF GENÇLİKLE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
VALİ CANALP’TEN ÖĞRENCİLERE DİCLEFEST SÜRPRİZİ
KAYMAKAM İMRAK’TAN KÖYLERE ZİYARET
‘Gençlerin daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz’
171 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI
DİŞ FAKÜLTESİ’NİN SİLUETİ BELİRDİ
Makaleler
Hava Durumu