Yapımı tamamlanan cami borçları için yardım bekliyor

Batman'ın Belde Mahallesinde yapımı tamamlanan Asr-ı Saadet Camiinin borçları için hayırseverlerden yardım bekleniyor.

20-12-2018

Okunma: 634


Batman merkez Belde Mahallesinde inşa edilen çok amaçlı Asr-ı Saadet Camii'nin inşaatı tamamlandı ancak caminin ince işçiliği ve borçları için yardıma ihtiyaç olduğu belirtildi.

Fırat Caddesi üzerinde bulunan ve ince işçiliği ve malzeme ve biriken borçlardan dolayı Asr-ı Saadet Camii'nin yapım işlerini takip eden hayırseverlerden Kasım Derin, cami kaba inşaatı çalışmalarının bittiğini ancak ince işçilik, ihtiyaç olan malzemeler ve biriken borçlar için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Cami yapımıyla ilgili bilgi veren Derin, inşaatın yaklaşık 2 buçuk yıl önce yapılmaya başlandığını belirterek, "Yaklaşık 2 buçuk senedir uğraşıyoruz. Zorluğu bitmiş azı kaldı. Borçlarımız çok var. Halı, klima, petek ve çevre düzenlemesi gibi eksiklikleri var. Caminin masraflarını karşılaması için caminin yanında 2-3 tane dükkân yapmayı düşünüyoruz. Onları da yapmak için bir sürü masraf olur. Caminin üst katı 300 metrekare civarında, eksikliğimiz var. Camiden herkes sorumludur, yalnız biz sorumlu değiliz. Camilere sahip çıkmak Müslüman olarak görevimizdir. İstiyoruz herkesin katkısı olsun." dedi.

Camiye bir minare yapılmasının şart olduğunu dile getiren Derin, "Yüksek binaların arasında camimiz fazla gözükmüyor bu yüzden minarenin yapılması şarttır. Belediye başkanımız minare yapımı için yardımda bulunacağı sözünü verdi. Yaklaşık 2 ay geçti onu bekliyoruz. İstiyoruz ki bize yardım etsin. Camimizin çevre düzenlemesi var. Borcumuz çok var. Bir küçük parça bile olsa parasız olmuyor. Hayırseverlerden destek bekliyoruz. Herkes camiye yardımda bulunsun." ifadelerini kullandı.

Derin, camiye yardım yapmak isteyen hayırseverlerin, Halk Bankasındaki 0675 1600 0158-TR1200 0120 0967 5000 1600 0158 hesaba para yatırabileceklerini veya 0530 637 8502 numarasını arayabileceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler : #Yapımı   #tamamlanan   #cami   #borçları   #için   #yardım   #bekliyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN