
Kasaptan ‘Enflasyonla Mücadele Kampanyasına’ destek
Etin Kilosunu 35 Lira Yaptı
16-10-2018
Okunma: 1047

Gercüş ilçesinde bir kasap, “Enflasyonla Mücadele Kampanyasına” destek vermek amacıyla indirim yaptı. Kasap, kilogramını 40 TL’den sattığı etin fiyatını 35 TL’ye indirdi.
Gercüş’te kasap Hasan Günaydın, “Enflasyonla Mücadele Kampanyasına” indirime giderek destek verdi. Günaydın, diğer esnaflara da çağrıda bulundu. Günaydın, etin kilogramını 40 TL’den 35 TL’ye indirdiklerini belirterek, milletin kazanması için böyle bir çalışmaya gittiklerini ifade etti. Türkiye’ye ekonomi üzerinden oyunlar oynandığını dile getiren Günaydın, “Bütün esnafların bizim gibi duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.
Müşteri Fuat Güneş ise, kampanyaya olumlu baktıklarını anlatarak, “Allah kasabımızdan razı olsun. Enflasyona mücadele topyekun mücadeleye kendisi de katılmış etin kilosunu 40 TL’den 38 ile 35 TL’ye indirmiş katkısı olsun diye bu mücadeleye katılmış satılan et tamimiyle doğal gazda, bayırda, çayırda beslenen hayvanlar yerli ve güzel ettir. Memnunuz kendisinden sağ olsun oda katılmış bu kervana tüm esnaflarımızda topyekun mücadele için davet ediyoruz. Herkesin bir katkısı olsun küçük büyük demeden” diye konuştu.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















