
<.
İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in katılımıyla, Akyürek Mahallesi’nde ‘İluh Bulvarı Yol, Köprü ve Peyzaj Düzenleme Lansmanı’ gerçekleşti.
10-03-2025
Okunma: 1491

Programda, şehrin önemli ulaşım güzergâhlarından biri olan İluh Bulvarı’nda yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.
BATMAN TRAFİĞİ RAHATLATACAK YENİ YOL
Vali Canalp, proje kapsamında İluh Bulvarı’nda 17 metre genişliğinde yeni bir yol açılacağını ve bunun şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını belirtti. Ayrıca, bulvar boyunca yürüyüş yolları, yeşil alanlar ve dere içinde su biriktirilerek şelaleler oluşturulacağı ifade edildi.
“BATMAN YEŞİL VE YAŞANILABİLİR OLACAK”
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise Batman’ı bölgenin en yaşanılabilir şehri yapma hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek “İluh Deresi’nin etrafını yeşil alanlarla donatıp, trafik sorununu azaltacağız. Batman temiz, yeşil ve yaşanabilir bir şehir olacak” dedi.
133 YENİ PARK YAPILDI
Vali Canalp, kentte mevcut 91 parka ek olarak 133 yeni park yapıldığını vurgulayarak, bu projelerin Batman’a yeni yaşam alanları kazandıracağını söyledi.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
VALİ CANALP, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
TEKİK, HAYATINI KAYBETTİ
DÜNYA HASTANESİ BASINLA BULUŞTU
BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
Makaleler
Hava Durumu