
235 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI
Batman Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz olarak sundu.
01-06-2026
Okunma: 30

Cumhurbaşkanlığı Kararı doğrultusunda, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatlarıyla harekete geçen Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, bayram boyunca belediye otobüslerini ücretsiz hizmete açarak vatandaş ların bayram ziyaretlerini kolaylaştırdı.
Akraba ziyaretlerinin daha rahat gerçekleştirilebilmesi ve sıla-i rahim geleneğinin yaşatılmasına katkı sağlamak amacıyla sunulan ücretsiz ulaşım hizmetinden toplam 235 bin 743 vatandaş yararlandı.
Bayram süresince hizmet veren belediye ekipleri, otobüslere binen vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulunarak bayram sevincini paylaştı.
Yetkililer, 95 belediye otobüsüyle verilen ücretsiz toplu taşıma hizmetinden faydalanan yolcu sayısının 235 bin 743’e ulaştığını, bu rakamın Batman nüfusunun önemli bir bölümüne karşılık geldiğini belirtti.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
AK Parti Batman’dan Bayram Sonrası Teşekkür Mesajı
235 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI
MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE YAZ ŞENLİĞİ
NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ
BATMAN’DA KURBAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
BAŞKAN ÇETİN “BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, BU TOPRAKLARA OLAN SEVDAMIZDIR”
HASANKEYF’TE BAYRAM ZİYARETLERİ
MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, KARDELEN’DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Makaleler
Hava Durumu



















