
AHMET ARİF VE ÖZGÜRLÜK BULVARINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Batman Belediyesi 3. Etap vizyon bulvar projesinin ardından şimdi de Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarlarının altyapı çalışmalarına başladı.
25-05-2018
Okunma: 781

Batman kent merkezinin en önemli ana arterlerinden biri olarak bilinen ve alternatif yol olarak kullanılan Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarı trafik, kaldırım ve yol düzenlemeleri çalışmasına başlandı.
Şehre farklı bir ambiyans katarak, trafik akışının seri ve sıkıntısız oluşumuna katkı sağlayacak çalışmayla ulaşımın rahatlatılması hedefleniyor.
Kent merkezinin önemli arterlerinden biri olan Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarı, kaldırım ve trafik düzenlemelerini kapsayan bulvar çalışmasında sert zeminler için bazalt ve trezo karolar kullanılacak.
Bulvarlara, yol boyunca aydınlatma elemanlarının konulacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yetkililer, bulvara estetik bir görünüm elde etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Projede engelli vatandaşlarımızın da unutulmadığını kaydeden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY: “Engelli, yaşlı, bebek arabalı vatandaşların kullanımına elverişli şekilde bir proje hazırlandığını, yapılan çalışma ile Batman kentine daha çağdaş bir görünüm kazandırılmasının hedeflendiğini ” ifade etti.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu