
AK PARTİ’DE SAHA ELEMANLARINA MORAL YEMEĞİ
AK PARTİ’DE SAHA ELEMANLARINA MORAL YEMEĞİ
09-04-2017
Okunma: 1257

AK Parti Batman SKM İl Başkanlığı bünyesinde her gün bir mahalleyi tarayan 180 kişilik ekip, DSİ tesislerinde moral yemeğinde bir araya geldi. Verilen moral yemeğine AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat, il, ilçe, kadın, gençlik ve partinin tüm birimleri katılım sağladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen moral yemeğinin ardından davetlilere çiğköfte ikram edildi. Verilen yemekte konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Bizim için 16 Nisan öncesi sizlerin emeği ve desteği çok önemlidir. Her gün büyük zorluklarla yaptığınız saha çalışmalarından dolayı bizleri çok mutlu ettiniz. Onun için 16 Nisan akşamına kadar durmayacağız. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık” diye konuştu.
nmasıyla sulak alanlar, çöp sahaları ve hayvancılığın yoğun olduğu mekanlarda çalışmalarını sıklaştırdı.
İlaçlama ekiplerimiz, Mahallelerde bulunan gübreliklerde karasinek, sivrisinek larvalarına karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmaları değerlendiren vatandaşlar: “Ekiplerin sulak alanları ilaçlaması, önümüzdeki günlerde yaşanabilecek olan sivrisinek artışına yönelik mücadele çalışmaları bizleri memnun etti. Yaz ayında en azından rahatsız olabileceğimiz haşerelere karşı şimdiden tedbir alınması sevindiricidir” dediler.|
“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
DEM'DEN TEŞEKKÜR
TÜZÜN'DEN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ
İL BAŞKANI YILMAZ’DAN İLAÇLAMA ÇAĞRISI
BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
Milletvekili Ramanlı’dan POS Komisyonlarına üst sınır çağrısı
ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu






















