
AKSOY Dörtyol fıskiyeli Havuzda İnceleme yaptı
Batman Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanıp Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan fıskiyeli havuz çalışması tamamlandı.
12-06-2018
Okunma: 1067

Dörtyol kavşağı olarak bilinen Cihan Kavşağı’nda yapımına bir süre önce başlanan ve özel sistemle 150 değişik figür ve renk ile 20 metre yüksekliğe kadar su fışkırtma kapasiteli fıskiye projesi tamamlandı.
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, önceki gün akşam saatlerinde fıskiye projesinde teknik ekiple bir araya gelerek, fıskiyenin farklı figürlerini yerinde inceleyerek yapılacak animasyon çalışması ile ilgili bilgi aldı.
Havuzu gören vatandaşlar hatıra fotoğrafı ve selfi çektirirken Başkan Vekili Aksoy’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür edip, Batman’a kazandırdığı fıskiye projesinden dolayı Aksoy ve ekibini kutladı. Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da eşlik etti.
BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
1,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
Makaleler
Hava Durumu

















