
Aksoy Hizmette Zaman Ve Makan Tanımıyor
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, yer ve zaman gözetmeden her platformda belediyenin işlerini takip ediyor.
15-09-2017
Okunma: 837

Belediye hizmetlerini sık sık sahada denetlemeye çıkan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, makam odası dışında kimi zaman arabada kimi zaman da sahada ve programlarda imza gerektiren işlemleri uygulayarak, çalışmaların aksamamasını sağlıyor.
Hizmetlerin zamanında halka ulaşmasını önemseyen AKSOY, fuar açılışına sayılı dakikalar kala işlerin aksamaması için önemli evrakları imzaladı. Başkan Vekili AKSOY’un bu hassasiyeti, bürokrat ve vatandaşların dikkatinden kaçmadı.
Her platformda önceliğinin Batmanlı vatandaşlara hizmet olduğunu açıklayan Başkan Vekili AKSOY, Batman’ın, Batmanlıların ve Belediye işlerinin aksamaması için gece gündüz demeden çalışılması gerektiğine inandığını belirtti.
Personelin sadece mesai saatlerinde değil, el birliğiyle, gönül birliğiyle Batmanlılara hizmet etmesi gerektiğini kaydeden Başkan Vekili AKSOY, Batman ve Belediyenin işlerinin aksamaması için zaman ve mekan gözetmeksizin çalışılması gerektiğinin altını çizdi.|
“Bayramlar, birliğimizin ve kardeşliğimizin sembolüdür”
UYDU KENT VE EKOLOJİK TURİZM PROJESİ TANITILDI
BATMAN'A MÜJDE
“BAĞ-KUR’LU ESNAFIN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİ”
İluh Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi inşaatına ilk çivi çakıldı
BATMANLI VALİ AYGÖL TUNCELİ’YE ATANDI
MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU TALEPLERİ DİNLEDİ
BATMAN VE EDİRNE ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Makaleler
Hava Durumu