
Anaokulu öğrencilerinden yıl sonu sergisi
Batman’da anaokulu öğrencileri tarafından yıl boyunca hazırlanan resim ve sanatların yıl sonu sergisi düzenlendi.
31-05-2017
Okunma: 1113

Batman’ın Sason ilçesinde Yunus Emre Anaokulu öğrencileri tarafından yıl boyunca hazırlanan resim ve sanatların yıl sonu sergisi düzenlendi.
Yunus Emre Anaokulu öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladığı birbirinden renkli resim ve el sanatları sergisi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
Öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları sergide, özellikle Çanakkale Savaşı resimleri ve sanatlarının bulunduğu stant, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Serginin hafta sonuna kadar açık olacağını belirten Okul Müdürü Orçun Gürge, “Öğrencilerimizin öğretmenleri eşliğinde bir yıl boyunca hazırladıkları resim ve sanat sergisi ziyaretçilerimiz tarafından büyük beğeni gördüğünü görmek beni ve bütün öğretmenlerimizi sevindirmiştir. Bu güzel sergide emeği geçen öğretmenlerimizi ve minik yavrularımızı tebrik ediyorum.” dedi.
Okul bahçesinde düzenlenen sergiye İlçe Emniyet Amiri Kemal Avcu, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi ile öğrenci katıldı
NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
Dicle Elektrik’ten enerji verimliliğine sürdürülebilir katkı
Makaleler
Hava Durumu















