
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA GECE MESAİSİ
Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3. Etap Vizyon Bulvar Projesi kapsamında bulunan cadde ve bulvarlar ile bunlara bağlantılı yollarda son kat asfalt serimi devam ediyor.
02-05-2018
Okunma: 1192

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalarda daha kaliteli ve uzun ömürlü hizmet için gece de titizlikle çalışan ekipler akşam 20.00 ile sabah 10.00 saatleri arasında 2 finişer, 2 silindir, 10 kamyon ve 20 personelle asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.
3. Etap Vizyon Bulvar Projesi kapsamında bulunan Belediye kavşağı, Atatürk Bulvarı, Basın Kavşağı ve Turgut Özal Bulvarı’nın 3. Etap kısmında 1. kat asfaltlamanın ardından şimdi de 2. kat asfalt serimini tamlayan Belediye Fen İşleri Ekipleri 2 kilometre uzunluğundaki alanda yüz ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

CENGİZ İMREN SAHNEDE, PETROLSPOR MARŞINI İLK KEZ SESLENDİRECEK
28 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
Makaleler
Hava Durumu
















