
Bariyersiz kanal tehlike saçmaya devam ediyor
Batman’da “ikinci İluh Deresi” olarak adlandırılan bariyersiz kanalizasyon kanalına düşen araçta 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
07-07-2017
Okunma: 1203

Batman'da “İkinci İluh Deresi” olarak da adlandırılan kanalizasyon kanalının bariyersiz olmasından dolayı sık sık meydana gelen kazalar halkın tepkisine neden oluyor. Çevresinde önlem alınmadığı görülen kanalizasyon kanalına dün akşam bir araç daha düştü.
2 kişinin hafif yaralandığı kaza, dün akşam saat 23.00’de Hilal Mahallesi Batman Sebze ve Meyve Hali önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kanalın yakınında bulunan düğün salonuna gittiği öğrenilen 34 EG 0188 araç, bariyersiz kanalizasyon kanalına düştü.
Kamyonet içerisinde bir süre mahsur kalan araç içerisindekiler daha sonra kendi imkânlarıyla araçtan çıktılar. Dereye düşen araç ise kaza yerine çağrılan çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşandığı yerde daha önce sürücüler ve çevredekiler yetkililerin önlem almalarını istemişti.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















