
Batman Belediyesi ve DDY resmi olmayan hemzemin geçitleri trafiğe kapatıyor
Devlet Demir Yolları (DDY) Batman’da resmi olmayan geçitlerinin tespitini yaparak yolu trafiğe kapatmak için Belediyemize müracaatta bulundu.
01-03-2017
Okunma: 1228

Yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek, trafik akışının seri bir şekilde sağlanması amacıyla DDY Gar Şubesi Belediyeye talepte bulunarak resmi olmayan geçiş yerlerinin kapatılmasını istedi.
DDY’nin talebini yerinde değerlendiren Batman Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi 3206. Sokaktan TPAO (Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı) Bulvarına açılan yolu tamamen trafiğe kapattı.
DDY’nin resmigeçidi olmayan güzergâhın kapatılması sonucu sürücülerin alternatif yolları kullanabilecekleri belirtildi.
DDY’nin Kine Em Parkının önündeki yolun trafiğe kapatılmasıyla birlikte sürücülerin daha sağlıklı bir ortamda ulaşımlarına olanak sağlanıp, yaşanabilecek olumsuz kazaların da önüne geçilmiş olacak. |
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
Makaleler
Hava Durumu

















