
Batman Belediyesine 202 oturma bankı
Kent merkezinde yaptığı çalışmalar ile yeşil alanları park ve bahçe sayılarını arttıran Batman Belediyesine, Batman Orman İşletme Müdürlüğü de destek verdi.
29-11-2017
Okunma: 1456

Batman Orman İşletme Müdürlüğü, umuma açık yerlerde, parklarda, bahçelerde, 3. Vizyon etabında ve cumhuriyet meydanı projesinde kullanılmak üzere Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne 202 adet oturma bankı, 2 adet kamelya ve 4 adet de piknik masası hibe etti.
Batman Belediyesi’ne hibe edilen oturma bankaları, kamelya ve piknik masaları Batman Orman İşletme Müdürü Terzan GÜRBÜZ ve Batman Park ve Bahçeler Müdürü Talat KAÇMAZ’ın hazır bulunduğu Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde teslimatı gerçekleştirildi.
Orman İşletme Müdürlüğü, Batman’ın yeşillendirilmesi amacıyla fidan dikme mevsimlerinde fidan desteğin ve park ve bahçelerde kullanılmak üzere oturma bankaları, kamelya ile piknik bankların desteğinin devam edeceğini bildirdi.
MHP Batman İl Başkanlığına Çetin’le Devam Kararı
KAVAKLI - ZİYARET KÖY YOLU YENİLENDİ
NASIROĞLU “MAZİDEN GELECEĞE AYNI RUHLA”
DEMİR: ŞİMDİ SIRA YENİ FIRSATLARDA
BİTLİS’TEKİ ORMAN YANGININA BATMAN’DAN DESTEK
BATMAN'DAN MALAZGİRT'E 3 BİN 222 KİŞİLİK KATILIM
ŞANSİ “TERÖRSÜZ TÜRKİYE BATMAN’I BÜYÜTECEK”
8 AYDA 240 CAMİNİN HALISI TEMİZLENDİ
Makaleler
Hava Durumu


















