
BATMAN BÖLGE DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Trafik kazası geçiren 65 yaşındaki hasta Batman Bölge Devlet Hastanesinde ameliyat edildi. Akciğer yırtığı oluşan ve 8 kaburga kırığı bulunan hasta Bölge Devlet Hastanesinde sağlığına kavuştu.
26-09-2016
Okunma: 1351

Akciğer yırtığı tedavi edildi
Trafik kazalarında veya yüksekten düşme olaylarında sık karşılaşılan kaburga kırıkları ve akciğer yırtığı erken müdahale gerektiren, geç kalınması durumunda ölüme sebebiyet veren bir durum olduğuna vurgu yapan Göğüs Cerrahi Uzmanı Turan Ceylan ameliyata ilişkin şunu söyledi; “Trafik kazası sonucu hastanemize getiren 65 yaşındaki Şadiye Ilgın’ın göğüs kafesi sağ tarafında 8 adet kaburga kırığı mevcuttu, bunun sonucunda sağ akciğerde de yırtık oluşmuştu. İki gün yoğun bakımda takip edilen hastanın genel durumunun kötüleşmesi üzerine hasta acil ameliyata alındı. Yapılan operasyonda kaburga kırıklarının akciğeri zedelediği ve akciğer de kanamaya sebep olduğu tespit edildi. Ayrıca kaburga kırıkları solunum kasını delerek karın bölgesine geçtiği tespit edildi. Operasyonda kanama kontrol altına alındı. Başarılı geçen ameliyat sonucu hasta sağlığına kavuştu.”
Çok iyi tedavi gördüm
Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Sadiye Şılgın şöyle devam etti, trafik kazası sonucu yaşadığım duruma çok üzülmüş ve çok korkmuştum. Kaburgalarım kırılmış akciğerimde yırtılma olmuştu. Ölebilirdim. Doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve beni sağlığıma kavuşturdu. Hastanede çok iyi tedavi gördüm. Doktorum Turan Ceylan’a ve ameliyatıma destek veren Op.Dr. Mehmet Karaçalılar ile emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu