
Batman'da refakatçi oteli açılacak
Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde hasta yakınları için refakatçi oteli açılacak.
11-08-2016
Okunma: 1264

Batman Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Bölge Devlet Hastanesinde refakatçi oteli açılması için çalışmalar tamamlandı.
İnşaatı biten otelin açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi. 500 metrekare alan üzerinde kurulan refakatçi otelinin, 20 yatak kapasitesiyle hizmet vereceği öğrenildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan hastane yetkilileri, “Başka şehirlerde ikamet eden hastalarımızın refakatçilerinin hastane bahçe ve koridorlarında yatmak zorunda kalmamaları için refakatçi oteli yapıldı. Projeyi tamamladıktan sonra Sağlık Bakanlığına sunduk. Olumlu yanıt aldıktan sonra hastanemizde refakatçi otelini yaptık. Önümüzdeki günlerde açılışını yapmayı hedefliyoruz.” dediler.
Refakatçi otelini kâr amaçlı açmadıklarını sözlerine ekleyen yetkililer, hasta refakatçilerinin mağduriyetini giderme amacında olduklarını kaydettiler.
CENGİZ İMREN SAHNEDE, PETROLSPOR MARŞINI İLK KEZ SESLENDİRECEK
28 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
Makaleler
Hava Durumu
















