
Batman Valisi: Bu toprak için ölmeye hazırız
Darbe girişimine karşı Batman Valiliği önünde toplanan kalabalığa seslenen Batman Valisi Ahmet Deniz, “Biz bu bayrak, bu toprak için ölmeye hazırız” dedi.
16-07-2016
Okunma: 1428

BATMAN /2016-07-16 15:05:06
Batman Valisi Ahmet Deniz, valilik önünde darbe girişimine tepki göstermek amacıyla toplanan halka seslendi. Deniz, “Biz bu bayrak, bu toprak için ölmeye hazırız” diye konuştu.
Silahlı Kuvvetlerin içindeki bir kısım hain grubun darbe girişimine karşı Batmanlılar, Valiliğin önünde toplanarak tepkilerini gösterdi.
Valilik önündeki alanı dolduran Batmanlılara hitap eden Vali Ahmet Deniz, "Bu durum neticeleninceye kadar buradayız. Biz bu bayrak, bu toprak için ölmeye hazırız. Şu anda askerimiz Batman'da olaya hâkim. Herhangi bir sorun yok ama sabaha kadar buradayız. Demokrasiden başka güzel bir rejim yok. Bunlar hain bir çete. Silahlı kuvvetlerimizin içine sızmış bir çete. Valilikten ikinci bir açıklama yapılana kadar meydandayız." dedi.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu