
Batman’da 3 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 başkomiser gözaltına alındı
Batman’da darbe girişimi kapsamında Beşiri İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan bir başkomiser, Batman İl Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan 3 binbaşı ve bir üsteğmenin gözaltına alındığı bildirildi.
16-07-2016
Okunma: 1208

BATMAN /2016-07-16 12:53:12
Batman Valiliği, darbe girişimi kapsamında gözaltına alınanlar ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada Beşiri İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan bir başkomiser, Batman İl Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan 3 binbaşı ve bir üsteğmenin gözaltına alındığı bildirildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde yaşanan olaylarla ilgili yapılan araştırmada; İlimiz Beşiri İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan bir başkomiser, Batman İl Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan FETÖ/PDY Terör Örgütünün başkaldırı kalkışmasında aktif olarak yer alan bir binbaşı ve bir üsteğmen ilimizde, ayrıca olay günü saat 04.00 sıralarında ilimizden ayrılan 2 iki binbaşı Diyarbakır’da gözaltına alınmıştır.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu