
BATMAN’DA AK PARTİ VE CHP’LİLER ARASINDA ÇELENK GERGİNLİĞİ
Batman’da AK Partililerin, CHP binası önüne siyah çelenk koymak istemesi, her iki partinin de üyeleri arasında gerginliğe neden oldu.
07-04-2016
Okunma: 1110

Batman’da AK Partililerin, CHP binası önüne siyah çelenk koymak istemesi, her iki partinin de üyeleri arasında gerginliğe neden oldu. Gerginlik, polisin müdahale etmesiyle sona erdi.
AK Parti Batman İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle basın açıklaması yaptı. Parti binası önünde toplanan grup adına açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Abdulbaki Polat, “Kılıçdaroğlu’nun Bakan Sema Ramazanoğlu’na sarf ettiği sözlerin ülke ve millet adına üzüntü vericidir. Hiçbir mazerete sığmayacak, hiçbir vicdana yakışmayacak kadar seviyesiz, aşağılık sözlerdir. Bu açıklamalar, aynı zamanda açık bir taciz ve insan hakkı ihlalidir. Bu ahlak ve edep dışı ifadelerle bakanın şahsında tüm kadınlar hedef alınmaktadır” dedi.
Grup, daha sonra ellerindeki siyah çelenk ile Diyarbakır Caddesi’nde bulunan CHP İl Başkanlığı önüne kadar yürüdü. Çelengi buraya bırakmak isteyen AK Partililerle, CHP’liler arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, polisin araya girmesiyle sona erdi. AK Partililer, çelengi bıraktıktan sonra, CHP binası önünden ayrıldı.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu