
Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmakta olan “Hayat Boyu Öğrenme Politika Belgesi”ne katkı sağlamak amacıyla Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme, Değerlendirme ve Geliştirme Çalıştayı” gerçekleştirildi.
25-11-2025
Okunma: 105

Çalıştay, Batman Merkez Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı ve İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in yanı sıra Eğitim Müfettişleri, şube müdürleri, halk eğitim merkezi müdürleri ve çeşitli kurum temsilcileri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, hayat boyu öğrenmenin toplumsal refah, istihdam, dijital dönüşüm ve bireysel gelişim için temel olduğunu belirtti. Ciğer, “Her yaştan birey için erişilebilir öğrenme imkânları oluşturmak ve vatandaşlık bilincini güçlendirmek amacıyla bu politika belgesi hazırlanıyor” dedi. Çalıştayda katılımcılar belirlenen konu başlıkları doğrultusunda görüş ve önerilerini sundu. Bu katkılar, diğer illerden gelecek değerlendirmelerle birlikte Politika Belgesi’nin oluşumuna temel oluşturacak.
NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
Dicle Elektrik’ten enerji verimliliğine sürdürülebilir katkı
Makaleler
Hava Durumu















