
Batman’da iki ayrı vakada 2 çocuk ağır yaralandı
Batman’da oturduğu evin balkonundan düşen çocuk ile yolun karşısına geçmeye çalışırken arabanın çarptığı çocuk ağır yaralandı.
14-07-2016
Okunma: 1054

BATMAN /2016-07-14 12:11:46
Batman’da yaşanan iki ayrı vakada 2 çocuk ağır yaralandı.
İlk olay Pazaryeri Mahallesi Mezopotamya Caddesi üzerindeki bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 yaşındaki M. Emin Baz, evinin balkonunda oyun oynadığı sırada dengesini kaybedip balkonda aşağıya düştü. Ailesi tarafından hemen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Baz, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.
3 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı
Bir diğer olay ise Siirt Çevreyolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Hamza Sarhan isimli çocuğa, plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Olay yerine çağrılan ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuk, tedavi altına alındı.
Her iki çocuğun da durumun ağır olduğu ve olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
Makaleler
Hava Durumu

















