
Belediye Nöbetçi Uygulamasına geçti
Belediye'de Nöbetçi otobüs Uygulaması
14-10-2018
Okunma: 874

Batman Belediyesi, vatandaşlara daha etkin hizmet sunmak amacıyla 'Nöbetçi Otobüs' uygulamasına geçti.
Havaların erken kararmasıyla beraber, sefer saatlerinde değişikliğe giden Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek bazı güzergahlarda 'Nöbetçi Otobüs' uygulamasını hizmete sundu.
Hafta sonu başlayan uygulamayla bazı otobüs hatlarının saat 23.30'a kadar hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gittiklerini, vatandaş odaklı hizmet vermeyi sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.
Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı toplu taşıma araçlarının nöbetçi otobüs uygulamasıyla, insan popülasyonunun yoğun olduğu yerlerde son sefer saati 21.30 olan bazı güzergahlarda sefer saati 23.30'a kadar uzatıldı.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















