Belediyeden çölyak hastası çocuklara özel sinema etkinliği

Batman Belediyesi, özel gereksinimli çocukların sosyal hayata eşit, güvenli ve aktif katılımını desteklemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

08-02-2026

Okunma: 7


Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde, Petrolcity AVM’nin ev sahipliğinde düzenlenen Sinema Şenliği kapsamında; 10–12 yaş grubunda bulunan 88 çölyak hastası çocuk, aileleriyle birlikte sinema keyfi yaşadı.

Etkinlikte çocuklara uygun olan “Efes’in Sırları” filmi gösterilirken, program süresince mısır ve içecek ikramında bulunuldu. Etkinliğe ait tüm ikram ve hizmetler Petrolcity AVM yönetimi tarafından karşılandı. Programa katılan aileler, çocuklarının güvenli ve sosyal bir ortamda vakit geçirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Batman Belediyesi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Batman Belediyesi, özel gereksinimli çocukların sosyal yaşamla bağlarını güçlendiren projelere önümüzdeki dönemde de devam edeceğini bildirdi.

Etiketler : #Belediyeden   #çölyak   #hastası   #çocuklara   #özel   #sinema   #etkinliği   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN