
BELEDİYEMİZİN ACI GÜNÜ
Elazığ'da meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli evli ve bir çocuk babası 35 yaşında Mimar Hüseyin OĞUZCAN’ın cenazesi Kozluk’ta defnedildi.
04-04-2018
Okunma: 2346

Bu sabah meydana gelen kazada yaşamını yitirdiği Elazığ’dan Batman’a getirilen OĞUZCAN’ın cenazesi Kozluk- Sason üçyolunda konvoyla karşılanarak aile kabristanına defnedilmek üzere memleketi Kozluk’a götürüldü.
Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelimiz, Mimar Hüseyin OĞUZCAN’ı son yolculuğunda Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, mesai arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Kalabalık bir katılımla konvoy halinde Kozluk’a götürülen OĞUZCAN, son yolculuğuna mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri tarafından dualarla uğurlanarak, ikindi namazına müteakip aile kabristanına defnedildi.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu