
Binlerce Batmanlı imar barışına başvurdu
Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusunun yapıldığını açıkladı.
14-09-2018
Okunma: 740

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusunun yapıldığını açıkladı.
İmar Barışı Kanunu hakkında bilgilendirmede bulunan Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman’da 8 bin 745 kişinin imar barışı başvurusu yaptığını belirtti.
Son başvuru 31 Ekim
İmar Barışı Kanununun; mevzuata aykırı yapılmış kaçak, ruhsatsız veya ruhsata aykırı yapılan binaların kayıt altına alınmasını, legal hale gelmesini, elektrik, su, doğalgaz gibi hizmetlerden faydalanmasını sağlamak amacıyla çıkarılmış bir kanun olduğunu belirten Özkan, "Başvuru sayısı hakkında da konuşan Özkan, "İlimizde 7 Eylül tarihi itibariyle 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusu yapılmıştır. Başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabilecek olup yapı kayıt belgesi bedeli ise 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırılabilecektir. Başvurular yapı sahibi ya da kanuni vekili tarafından e-devlet sistemi üzerinden yapılabilecek olup vatandaşlarımızın son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2018 tarihine kadar bu imkândan faydalanmalarını önemle tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu