
Binlerce Batmanlı imar barışına başvurdu
Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusunun yapıldığını açıkladı.
14-09-2018
Okunma: 1118

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusunun yapıldığını açıkladı.
İmar Barışı Kanunu hakkında bilgilendirmede bulunan Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman’da 8 bin 745 kişinin imar barışı başvurusu yaptığını belirtti.
Son başvuru 31 Ekim
İmar Barışı Kanununun; mevzuata aykırı yapılmış kaçak, ruhsatsız veya ruhsata aykırı yapılan binaların kayıt altına alınmasını, legal hale gelmesini, elektrik, su, doğalgaz gibi hizmetlerden faydalanmasını sağlamak amacıyla çıkarılmış bir kanun olduğunu belirten Özkan, "Başvuru sayısı hakkında da konuşan Özkan, "İlimizde 7 Eylül tarihi itibariyle 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusu yapılmıştır. Başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabilecek olup yapı kayıt belgesi bedeli ise 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırılabilecektir. Başvurular yapı sahibi ya da kanuni vekili tarafından e-devlet sistemi üzerinden yapılabilecek olup vatandaşlarımızın son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2018 tarihine kadar bu imkândan faydalanmalarını önemle tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Demir: “Emeğin Memleketi Olmaz”
HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ’NDEN 600 MİLYONLUK ZARAR İÇİN ÇAĞRI
BATSO İstişare Grubu Bayram Demirhanla Saha Çalışmalarına Hız Verdi
BATMANLILAR ŞÖLENDE BULUŞTU
45 MAHALLEDE ÜSTYAPI MESAİSİ
RAMANLI’DAN ADAYLARA “TURİZMİ ÖNCELİK YAPIN” MESAJI
KOCAKÖY'DE ENERJİ ALTYAPISINA 40 MİLYON TL'LİK YATIRIM
BAŞKAN ADAYI KURT’UN EKİBİNE AKADEMİK GÜÇ
Makaleler
Hava Durumu

















