
Çalınan 2'nci motosikletini de kendi çabalarıyla buldu
Batman'da bir kişi, çalınan 2'nci motosikletini de uzun uğraşlar sonucu kendi çabalarıyla buldu.
27-07-2017
Okunma: 850

Batman'da çalınan 2 motosikletinden birini geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bulan Rıdvan Aydın, 2'nci motosikletini de aynı ilçede yaptığı araştırmalar sonucunda mısır tarlasında gizlenmiş halde buldu.
Motosikletlerin sahibi Rıdvan Aydın, yaşanan hırsızlıkların ardından durumu emniyete bildirmiş ancak herhangi bir sonuç alamayınca kendi çabalarıyla çalınan motosikletlerini buldu.
Her 2 motosikletini de bulmanın sevincini yaşayan Aydın, "Motosikletlerimin çalınmasından sonra ihbar ettim ve hemen ardından motosikletimi aramaya başladım. Bir motosikletimi Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, hırsızları bularak aldım. Diğer motosikletimi de 2 gün boyunca abim ile birlikte Bismil’de aradık. Gördüğümüz herkese motosikletimi soruyorduk. Suriyeli bir genç mısır tarlasında satışa sunulan bir motosikletin olduğunu söylemesi üzerine oraya gittik. Bismil’den 20 kilometre uzak ismini bilmediğim bir köye gittik. Motosikletimi mısır tarlasında gizlenmiş halde bulduk. " dedi.
EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
Makaleler
Hava Durumu