
ÇİFTÇİLERE 218,4 MİLYON TL DESTEK MÜJDESİ
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun girişimleriyle ilimizde merakla beklenen hububat fark ödemesi desteği sonuçlandırıldı.
06-03-2025
Okunma: 1570

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın destekleriyle yürütülen süreç kapsamında, 7 Mart Cuma günü saat 18.00’den sonra üreticilere toplam 218,4 milyon TL ödeme yapılacak.
Tarımsal kalkınmanın sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyan bu destekle, çiftçiler emeklerinin karşılığını zamanında alması sağlanacak.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman ve bölge çiftçisine yönelik tarımsal desteklerin artarak süreceğini vurgulayarak “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, çiftçilerimizi güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Üreten, alın teri döken her vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, destek sürecinde emeği geçen başta Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yapılan ödemenin tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu