
DART’TA TÜRKEYİ İKİNCİSİ OLDUK
Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan Okul Sporları Dart yıldız erkekler şampiyonasında, Kültür Ortaokulu Türkiye ikincisi olmayı başardı.
07-06-2018
Okunma: 1109

05-06 Haziran 2018 tarihinde Antalya ilinde yapılan Dart Yıldız erkekler Türkiye şampiyonasında, Kültür’lü sporcular, birinciliği az farkla kaçırdılar. 20 ilin katılımıyla yapılan şampiyonada, Batman’ın ilk kez böylesine büyük bir başarı yakaladığını belirten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sporcuları ve antrenörü tebrik etti.
Kültür Ortaokulu Dart takımında Baran Gökalp, Mevlan Aktağ, Fatih Çaçan ve Murat Aslan isimli sporcular ile Antrenör Ayfer Doğan yer aldı. Kültür Ortaokulu Müdürü Bilal Kay ise, okul olarak dart sporunu benimsediklerini ve Türkiye dereceleri çıkarmaya devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Halil Eren, bir çok branşta olduğu gibi, Dart sporunda da Türkiye dereceleri gelmeye başladığını ve bunun devamının gelmesi için desteklerinin süreceğini söyledi.
İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
İMAM ABDULLAH İÇİN ANMA PROGRAMI
2 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
Makaleler
Hava Durumu


















