
Eski rektörün Adil Öksüz ile ilişki içerisinde olduğu iddia edildi
Batman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçamın, FETÖ’den firari Adil Öksüz ile yakın ilişki içinde olduğu ve Epoka Üniversitesi ile protokol imzaladığı gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.
11-07-2017
Okunma: 1012

Batman Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam’ın, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile yakın ilişki ve irtibatlı olduğu, FETÖ üssü olduğu belirtilen Epoka Üniversitesi ile işbirliği yaptığı iddiasıyla gözaltına alındığı iddia edildi.
Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, geçtiğimiz cumartesi günü Hasankeyf ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Hasankeyf Arkeolojik Kazı Çalışmaları Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Uluçam’ın emniyetteki işlemleri sürüyor.
Uluçam’ın, FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün yakın ilişki içinde olduğu FETÖ ile irtibatlı olduğu öne sürülen Arnavutluk’taki Epoka Üniversitesi ile protokol imzaladığı ve 17-25 Aralık operasyonlarıyla 15 Temmuz’daki darbe girişimine rağmen protokolün iptal edilmediği için gözaltına alındığı ifade edildi.
Batman Üniversitesi Kampüsünde FETÖ üyelerinin kod isimle stant açmalarına izin verdiği, stantlara giden öğrenciler FETÖ ile irtibatlı yurtlara yönlendirildiği iddia ediliyor.
Ayrıca başka bir gerekçe ise Batman Üniversitesi’nden mezun olan ve başka illerde iken FETÖ’den gözaltına alınan bazı şüphelilerin, “FETÖ ile Batman Üniversitesinde” tanıştıkları yönünde verdikleri ifadelerin olduğu öğrenildi.
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
Makaleler
Hava Durumu

















