
HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
Batman’ın turizm potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirmek ve tanıtım çalışmalarını güçlendirmek amacıyla 2026 yılının ilk İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Ali İmrak başkanlığında gerçekleştirildi.
21-01-2026
Okunma: 180

Toplantıya; Kozluk Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, TGA Güneydoğu Anadolu Destinasyon Müdürü İbrahim Elyasar ile ildeki turizm sektörü temsilcileri katıldı.
Toplantıda ilk olarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı tarafından Batman’ın turizm destinasyonlarına ilişkin kapsamlı bir sunum yapıldı. Sunumun ardından Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) yetkilileri tarafından bölgeye yönelik tanıtım ve geliştirme çalışmaları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.
Toplantının son bölümünde turizm sektörü temsilcileri söz alarak görüş, öneri ve sorularını iletti. Katılımcıların yapıcı katkılarıyla fikir alışverişinin yoğun yaşandığı toplantı, verimli bir atmosferde sona erdi.
Yetkililer, 2026 yılı boyunca Batman’ın tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini ulusal ve uluslararası alanda daha güçlü bir şekilde tanıtmayı, sürdürülebilir turizm projelerini hayata geçirmeyi ve destinasyonun cazibesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
Makaleler
Hava Durumu

















