
İlkokul öğrencilerinden örnek davranış
Batman'da ilkokul öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak örnek bir davranış sergilediler.
30-05-2018
Okunma: 1026

Batman'da Vali Zeki Şanal İlkokulunun öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarıyla aldıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak örnek bir davranış sergilediler.
"Değerler Eğitimi" çalışmaları kapsamında böylesi bir etkinliğe imza atan öğrenciler, yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneğini gerçekleştirdiler.
Öğrencilerin, harçlıklarıyla aldıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaları büyük takdir topladı.
Okul aile birliği tarafından konuyla ilişkin yapılan açıklamada, "Bu etkinliği organize eden okul öğretmenlerimize ve koca yürekli öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tür etkinliklerin herkese örneklik teşkil etmesini diliyoruz. Öğrencilerin yaptığı bu hayırlı çalışmada ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa ihtiyaçlarının giderilecek olması bizleri sevindirmiştir." denildi.

CENGİZ İMREN SAHNEDE, PETROLSPOR MARŞINI İLK KEZ SESLENDİRECEK
28 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
Makaleler
Hava Durumu
















