
İSG başvuruları başladı
ÖSYM tarafından 29 Nisan'da gerçekleştirilecek İSG için başvurular başladı.
21-03-2017
Okunma: 1006

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 29 Nisan'da uygulanacak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) için başvuruların başladığını açıkladı.
Sınav saat 10.00’da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'da gerçekleştirilecek.
Başvurular 21-29 Mart günleri arasında elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri (tüm il/ilçe ÖSYM sınav koordinatörlükleri) aracılığıyla alınacak veya ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapılacak.
Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacağı için saat 09.45'ten sonra adaylar sınav binalarına alınmayacaklar
İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
İMAM ABDULLAH İÇİN ANMA PROGRAMI
2 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
Makaleler
Hava Durumu


















