
İtfaiye aracı ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı
Batman'ın Beşiri ilçesinde itfaiye aracı ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri ağır 5 kişi yaralandı.
15-09-2018
Okunma: 817
Batman'ın Beşiri ilçesinde itfaiye aracı ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri ağır 5 kişi yaralandı.
Batman'ın Beşiri ilçesi Oğuz Köyü'nde çıkan yangını söndürmeye giden itfaiye aracı ile minibüsün çarpışması sonucu yaşanan kazada 3'ü itfaiye eri olmak üzere toplamda biri ağır 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Oğuz Köyünde Köyün'de çıkan yangını söndürmeye giden Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye aracı, Yenipınar Köyü mevkiinde karşı yönden gelen başka bir araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen itfaiye aracında bulunan İbrahim Aslan, Yunus Korkmaz ve Diyeeddin Tok yaralandı.
Karşı araçta bulunan ve isimleri öğrenilmeyen 2 kişi de yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralıları Batman Bölge Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırdı.
Yaralılardan Yunus Korkmaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















