
Marketlerde Denetim Sıklaştırıldı
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan marketlerdeki denetimlerini artırdı.
08-10-2018
Okunma: 1262

Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetleri değerlendiren Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan marketlerdeki denetimlerini artırdı.
Maliye ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte kontrollere çıkan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri 5 büyük marketin de içlerinde yer aldığı marketlerde denetim gerçekleştirdi.
Yapılan ortak denetimde, satışı yapılan ürünlerde etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fiyat farkının olup olmadığı ve fahiş fiyat ile mal satımının yapılıp yapılmadığı kontrol edildi.
Marketlerdeki denetimde sepetler rastgele seçilip konulan ürünlerin etiket fiyatları ile kasa fiyatları arasında fiyat farkının olup olmadığının tespitine gidildi.
Denetimlerde etiket fiyatları ile kasa fiyatı arasında fiyat farkının olmadığı belirtilirken, mal alışı ile satışı arasında fahiş bir fiyatın uygulanmadığının da Vergi Dairesi memurları tarafından tespit edildiği açıklandı.
Denetimlerde, marketlerde satılan ekmeklerde gramaj eksikliğine rastlanmadığı, gramaj ve fiyat farklılıklarına ilişkin denetimlerin fırınlarda da yürütüldüğüne dikkat çekildi. |
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
Makaleler
Hava Durumu

















