
Mezarlık güzergâhlarına ek sefer
Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, vatandaşların dini vecibelerini yerine getirebilmelerinde kolaylık sağlamak amacıyla Batman’da bulunan Mezarlıklara ücretsiz özel sefer düzenleyecek.
13-06-2018
Okunma: 1177

Ramazan Bayramını kutlayacağımız 15 Haziran 2018 Cuma günü öncesi Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, vatandaşların vefat eden yakınlarını mezarlıklarda daha rahat bir ortamda ziyaret edebilmelerine olanak sağlamak amacıyla bir dizi tedbir alınması konusunda ilgili müdürlüklere talimat verdi.
Batmanlıların Belediye toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanacağı bayram arifesinde sıkıntı yaşamamaları için bazı mezarlıklarımıza ek sefer düzenleneceğini kaydeden Başkan Vekili AKSOY: “Vatandaşlarımız mezarlıklara daha rahat gidebilmeleri için ilgili arkadaşlara talimat verdim. Bu sebeple Şehrimizin değişik noktalarından mezarlıklarımıza ulaşım sağlanması için ücretsiz olarak mezarlıklara yönelik sefer düzenleyeceğiz” dedi.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















