
Minibüsçüler Odası'nda Yeni Dönem
Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanlığı’na seçilen Eşref Göymen, toplu taşımacılıkta üyelerinin sorunlarını asgariye indireceklerini söyledi.
14-02-2018
Okunma: 940

Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanlığı’na seçilen Eşref Göymen, toplu taşımacılıkta üyelerinin sorunlarını asgariye indireceklerini söyledi.
Odada tebrikleri kabul eden Göymen ve yönetim kurulu üyeleri: “Bize oy veren, vermeyen herkese teşekkürü borç biliyoruz. Yeni yönetimin farkındalığını hissettireceğiz. Özellikle sürücülerin nezaket kurallarına dikkat etmeleri konusunda 6 ayda bir eğitim ağırlıklı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Esnafımızın beklentileri var. Bu talepleri zaman içerisinde il yöneticilerinden isteyeceğiz” dediler.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
FEKİYE TEYRA TAZİYEEVİ TIKLIM TIKLIMDI
VALİ CANALP’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
KUDRET CAMİİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU
1,5 AYDA 2 MİLYONU AŞKIN YOLCU TAŞINDI
RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Makaleler
Hava Durumu
















