
Öğretmen ve velilerden anlamlı bağış
Batman merkezde bulunan bir okulun öğretmen ve velileri kan bağışında bulundu.
19-11-2018
Okunma: 941

Batman’da bulunan Petrol Ofisi İlkokulu öğretmen ve velileri, her sene geleneksel olarak yaptığı kan bağışı, bu sene de devam etti.
Petrol Ofisi İlkokulu’na bu yıl 6. geleneksel kan bağış kampanyası düzenlendi. Bu kampanya çerçevesinde öğrencilere ve öğrenci velilerini çeşitli seminer ve sunumlar yapılarak kan bağışının önemi anlatıldı.
Okulda seminer çalışmalarından sonra okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin katılımıyla kan bağış kampanyası yapıldı. Saat 10.00-17.00 saatleri arasında Petrol Ofisi İlkokulunda devam eden kampanyaya öğretmen ve velilerin yoğun katılımının olduğu gözlendi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Ümit Dursun, "Bu kampanyaya yoğun destek vererek kan bağışında bulunan öğretmen ve velilere teşekkür ederim. Bir ünite kan bağışı ile 3 insanın hayatı kurtulur. Sağlıklı olan 18 yaş ve üzeri tüm bireylerin kan bağışında bulunabilir. Tüm öğrenci ve velilerin bu kampanya sayesinde kan bağışı noktasında bilinçlendirildi. Bu tür sosyal içerikli kampanyalara her zaman destek olduk ve bundan böylede destek olacağız." dedi.
İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
İMAM ABDULLAH İÇİN ANMA PROGRAMI
2 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
Makaleler
Hava Durumu


















