
Piri Reis MTAL’de Hoşgörü ve Saygı Semineri
İl müftü yardımcısı Abdullah DURAN, Hoşgörü ve Saygı Semineri Verdi
24-10-2018
Okunma: 820

	     Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde her ay düzenlenen değerler eğitimi kapsamında, bu ayın konusu hoşgörü ve saygı oldu.
	
	       Okulun seminer salonunda düzenlenen seminere İl Müftü Yardımcısı Abdullah DURAN konuşmacı olarak katılırken , öğrenci ve öğretmenler semineri büyük ilgiyle takip ettiler. Duran Konuşmasında ;  ‘’Hoşgörünün bulunmadığı bir toplumda toplum sürekli çatışma ve kargaşa içindedir , Hoşgörüyü kavramak, yaşamak ve yaşatmak için bilgi, sevgi ve çaba gerekir’’. Dedi.
Okul Müdürü Hasan Keskin, Piri Reis MTAL olarak tüm öğrencilerden hoşgörü ve saygı çerçevesinde davranmalarını, ancak bu şekilde toplumun refah düzeyinin artabileceğini belirtti.
 BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
 8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI 8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
 TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
 ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
 TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ! TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
 Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
 BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
 BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu





















