
RAMAZANDA DUYGU DOLU ANLAR
Batman Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri dolayısıyla geçen yıl başlattığı bu yıl da devam eden Ramazan İftar sofrası programı, Atatürk Parkı’nda gerçekleşti.
17-05-2018
Okunma: 1128

Yoğun ilgi gören iftar programında, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batmanlıların yoğun teveccüh gösterdiği iftar yemeğinde masaları tek tek gezerek vatandaşların hayır duasını aldı.
Başkan Vekili AKSOY’a yoğun ilgi gösteren Vatandaşlar AKSOY’u aralarında bulunca kendisiyle Ramazan fotoğrafları çekti. Görme engelli bir vatandaşın isteği üzerine masasına giderek hal hatır soran Başkan Vekili AKSOY, vatandaşa bir isteğinin olup olmadığını sordu.
AKSOY’un ilgisi karşısında duygulanan görme engelli vatandaş: “Allah sağlık, iyilik versin. Çok teşekkür ederiz yaptığınız çalışmalardan dolayı. Çok çalışıyorsunuz, hizmetleriniz bizleri çok mutlu ediyor. Allah sizlerden razı olsun. Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulundu.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















