
Şüpheli paket paniğe neden oldu
Esentepe Köprülü kavşağının girişine bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu
16-10-2018
Okunma: 1047

Batman eski Devlet Hastanesi yakınlarındaki Esentepe Köprülü kavşağının girişine bırakılan şüpheli paket, alınan önlemlerin ardından kontrollü olarak patlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, köprü girişinde dün akşam saatlerinde şüpheli bir paketi fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Paketin içinde bomba olabilme ihtimaline karşı üst geçidi tek taraflı trafiğe kapatan polis olay yerine bomba imha ekibini çağırdı.
Olay yerine gelen bomba imha uzmanları çevrede gerekli güvenlik önlemi aldıktan sonra paketi fünyeyle patlattı. Patlatılan paketin içinde battaniye çıktığı öğrenildi.
Şüpheli paketin patlatılmasının ardından kapatılan yol yeniden trafiğe açılırken, çevrede bekleyen halk da rahat bir nefes aldı.
İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
İMAM ABDULLAH İÇİN ANMA PROGRAMI
2 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
Makaleler
Hava Durumu


















