
“Suriye ve Irak’ta toprakları insansız kılıyorlar”
Batman’da gerçekleştirilen anma programına katılan Vali Ahmet Deniz, Suriye ve Irak gibi ülkelerde toprakların insansız bırakılmaya çalışıldığını söyledi.
14-11-2016
Okunma: 910

Birlik Vakfı ve Genç Birlik Vakfı Batman şubeleri tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı” düzenlendi.
Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Batman Valisi Ahmet Deniz, kamu kurum yetkilileri, vakfın yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programında Vali Deniz bir konuşma yaptı.
FETÖ ve PKK’nin dış güçler tarafından yönetildiğini belirten Deniz, Türkiye üzerinde emelleri olan bu güçlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.
Deniz, “Bu millet, Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı, Çerkez'i, Alevi'si ve Sünni'si ile bin yıldır beraber yaşıyor ve yaşamaya devam edecektir. 600 yıl boyunca Osmanlı sancağının altında kalan Suriye ve Irak gibi ülkelerdeki insanlar huzur içerisinde yaşadı ama bugün bu ülkelerde kan, gözyaşı var ve çocuklar ölüyor. İnsanları önce topraksız kıldılar, şimdi toprakları insansız kılıyorlar.” dedi.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu