
Taksitlerini yeni bitirdiği motosikleti çalındı
Batman Merkez'de bir kişinin, taksitlerini yeni bitirdiği motosikleti, evinin önünde park halindeyken çalındı.
17-11-2017
Okunma: 1074

Batman Merkez'de bir kişinin, taksitlerini yeni bitirdiği motosikleti, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.
Edinilen bilgilere göre, Gap Mahallesi'ndeki evinin önünde park halinde bulunan Mehmet Salih Tosun’a ait 72 BD 099 plakalı motosiklet, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.
Taksitlerini yeni bitirdiği motosikletinin çalındığını belirten Tosun, bunun, çalınan ikinci motosikleti olduğunu söyledi.
Hırsızlık vakalarının önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden Tosun, "Motosikletim dün akşam saatlerinde, Gap Mahallesi'ndeki evimin önünden çalındı. Daha önce bir motosikletim daha çalınmıştı. 7-8 ay sonra bulundu, onu hurdaya bıraktım. Yeni aldığım motosikletimin taksiti yeni bitmişti ve o da çalındı. Polise motosikletimin çalındığını ihbar ettim, ama bir şey yapmadılar. Polisin bu tür vakalara anında müdahale etmesini istiyorum. Zamanında müdahale edilseydi belki motosikletim bulunurdu." dedi.
Tosun, polisin hırsızlık vakaların önüne geçmesini istedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
Makaleler
Hava Durumu

















