
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Batman Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında Teknokent toplantı salonunda gerçekleştirildi.
03-09-2025
Okunma: 447

Toplantı ya Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve Batman teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Abdulkerim Öztekin katıldı.
Toplantıda, Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren girişimci firmaların mevcut durumu, yürütülen projeler ve doluluk oranları değerlendirildi.
Ayrıca dijital dönüşüm sürecinin tamamlanması için Teknokent Bilgi Yönetim Sistemi’ne E-imza ve EBYS modülü entegrasyonu yapılmasına karar verildi.
Gündem maddeleri arasında kuluçka ve ön kuluçka ofisleri ile toplantı salonlarının tefrişat ve donanım ihtiyaçlarının karşılanması da yer aldı.
Bunun yanında, Batman Teknokent’in mentör kuruluşu olan Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoparkı ile iş birliği içinde ortak bir ön kuluçka programı düzenlenmesi kararlaştırıldı.
Toplantının sonunda Teknokent’in mali yapısı hakkında bilgi paylaşılırken, sermaye artırımı konusunda mutabakata varıldı.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
CENGİZ İMREN SAHNEDE, PETROLSPOR MARŞINI İLK KEZ SESLENDİRECEK
28 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
Makaleler
Hava Durumu
















