
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Batman Valiliği himayelerinde, Batman Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl ikincisi düzenlenen Batman 2. Tekstil Fuarı, 21 Ekim 2025 tarihinde sona erdi.
25-10-2025
Okunma: 132

Yoğun katılımla gerçekleşen fuar, tekstil ve hediyelik eşya sektörlerinin önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.
Geçen yıla oranla büyük bir artış yaşanan fuar, 401 bin 413 ziyaretçiyle rekor bir katılıma ulaştı.
KATILIM VERİLERİNDE ARTIŞ
Batman Belediyesi yetkilileri, geçen yıl toplam ziyaretçi sayısının 310 bin 740 kişi olduğunu hatırlatarak, 2025 yılı verilerini kamuoyuyla paylaştı.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, fuara 130 farklı stantta 99 firmanın yer aldığını belirtirken; tekstil, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, oyuncak, ayakkabı ve kamu kooperatiflerinin fuarda temsil edildiğini belirtti.
Yetkililer, 401 bin 413 ziyaretçiyle rekor bir katılım sağlandığını vurgulayarak, bu artışın fuarın hem sektörel çeşitliliğini hem de ekonomik potansiyelini gözler önüne serdiğini dile getirdi.
KÜLTÜREL ZENGİNLİK VE TANITIM
Fuar süresince düzenlenen atölye çalışmaları, tanıtım stantları ve etkinlikler sayesinde Batman’ın kültürel zenginlikleri ile üretim potansiyeli geniş kitlelere tanıtıldı.
Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan temalı stantlar, özellikle ebeveynleriyle birlikte fuara gelen çocukların büyük ilgisini çekti.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
Makaleler
Hava Durumu















