
TESSEP'ten Batman Üniversitesindeki tesettür skandalına tepki
Batman Üniversitesinde yaşanan 'tesettür' düşmanlığı hakkında TESSEP Batman Koordinatörlüğü tarafından bir açıklama yapılarak tepki gösterildi.
20-12-2017
Okunma: 885

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman Koordinatörlüğü, Batman Üniversitesinde yaşanan 'tesettür' düşmanlığına tepki göstererek konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, "Batman Üniversitesinde tesettür ve tesettürlü öğrenciler üzerinde bir takım planlar uygulanmak istenmektedir. Bu olay başta Müslüman Batman halkı olmak üzere tüm İslami camiaları rahatsız etmiştir. TESSEP olarak bizleri de derinden üzen bu olayın takipçisi olup tesettür mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Anayasal güvence altında olmayan 'tesettür' her daim kişi ve kurumlar tarafından istismara açıktır. Yetkililere tavsiyemiz bir an önce Batman Üniversitesindeki olayı araştırıp, soruşturmaları ve tesettürü ivedilikle anayasal güvence altına almalarıdır." denildi.
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
Makaleler
Hava Durumu

















