
TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
Batman’da faaliyet gösteren Timoklular Derneği, toplumsal duyarlılık adına örnek bir adıma imza atarak Kızılay kan bağış merkezinde toplu halde kan bağışında bulundu. Dernek üyeleri ve yöneticilerinin yoğun katılım sağladığı kampanya büyük takdir topladı.
19-05-2026
Okunma: 416

Kan bağışı merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte dernek üyeleri, hastaların şifa bulmasına katkı sağlamak amacıyla sıraya girerek kan verdi. Kampanya sonrası açıklamalarda bulunan Timoklular Derneği Başkanı Av. Ferhat Bayındır, kan bağışının hayati önemine dikkat çekerek insani sorumluluk olduğunun altını çizdi.
BAYINDIR “KAN BAĞIŞI BİR SOSYAL SORUMLULUKTUR”
Duyarlı davranışlarından ötürü kampanya destek veren tüm dernek üyelerine ve yönetim kadrosuna yürekten teşekkür eden Bayındır, Timoklular Derneği olarak bu tür faaliyetlerin süreceğini belirtti. Bayındır, “Dernek olarak; insan hayatını merkeze alan, acıyı azaltmayı ve umudu çoğaltmayı amaçlayan her türlü sosyal sorumluluk çalışmasının içinde olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
Toplu kan bağışı etkinliği, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
.jpg)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
MHP Batman İl Başkanlığına Çetin’le Devam Kararı
KAVAKLI - ZİYARET KÖY YOLU YENİLENDİ
NASIROĞLU “MAZİDEN GELECEĞE AYNI RUHLA”
DEMİR: ŞİMDİ SIRA YENİ FIRSATLARDA
BİTLİS’TEKİ ORMAN YANGININA BATMAN’DAN DESTEK
BATMAN'DAN MALAZGİRT'E 3 BİN 222 KİŞİLİK KATILIM
ŞANSİ “TERÖRSÜZ TÜRKİYE BATMAN’I BÜYÜTECEK”
8 AYDA 240 CAMİNİN HALISI TEMİZLENDİ
Makaleler
Hava Durumu


















