
TİYATRO OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Batman Belediyesi tarafından Aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Batmanlılara ücretsiz olarak sunulan programın bu ayki son tiyatro oyunu dün gece sahnelendi.
22-12-2017
Okunma: 1162

Belediye tarafından organize edilen tiyatro oyunları Batmanlılar tarafından büyük ilgi görüyor. Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen ‘En Büyük Haber’ adlı tiyatro oyunu da diğer oyunlar gibi tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü. Saat 20.00’da oynanan oyun yaklaşık 2 saat sürdü. Oyunu izlemeye gelen farklı yaş grubundan izleyiciler, oyuncuların performansını beğenip uzun uzun alkışladı.
Muhlis adında iflas etmiş bir fabrikatörün başından geçen olayların ele alındığı oyunda, mizah ve dramatik unsurlar içiçe dengeli bir şekilde işlendi. Ücretsiz olarak izlenen ve Aralık ayı etkinliklerinin son tiyatro gösterimi olan oyundaki espriler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
1,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
Makaleler
Hava Durumu

















