
TİYATRO OYUNLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Batman Belediyesi tarafından Aralık ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Batmanlılara ücretsiz olarak sunulan programın bu ayki son tiyatro oyunu dün gece sahnelendi.
22-12-2017
Okunma: 847

Belediye tarafından organize edilen tiyatro oyunları Batmanlılar tarafından büyük ilgi görüyor. Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen ‘En Büyük Haber’ adlı tiyatro oyunu da diğer oyunlar gibi tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü. Saat 20.00’da oynanan oyun yaklaşık 2 saat sürdü. Oyunu izlemeye gelen farklı yaş grubundan izleyiciler, oyuncuların performansını beğenip uzun uzun alkışladı.
Muhlis adında iflas etmiş bir fabrikatörün başından geçen olayların ele alındığı oyunda, mizah ve dramatik unsurlar içiçe dengeli bir şekilde işlendi. Ücretsiz olarak izlenen ve Aralık ayı etkinliklerinin son tiyatro gösterimi olan oyundaki espriler, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu