
Trafik güzergâhında oto satışına yasak
Batman Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ortak yapılan çalışmalarda ana arterlerde araç satışı yapmak isteyenler uyarıldı.
01-12-2017
Okunma: 828

Batman Belediyesi ile Batman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce müşterek yapılan çalışmalarda ana arterlerde araç satışı yapmak isteyenler uyarıldı.
Caddelerde park eden araçların 'Satılık Oto' ilanı ile otolarını satmak isteyen araç sahiplerine yasal işlem yapıldı.
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü, ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma ile satılık oto ilanı konulup caddeleri işgal eden ve haksız kazanç elde eden araç sahiplerine yönelik işlem yaptı.
Trafik akışını engelleyen, otobüs duraklarını ve yaya kaldırımlarını işgal eden araçlara yönelik çalışma başlatan Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ayrıca Turgut Özal Bulvarı'nda araçlara satılık oto ilanı konularak hem yer işgal eden hem de haksız kazanç elde eden araç sahiplerine cezai işlem uyguladı.
Otobüs duraklarının 15 metre ilerisinde ve gerisinde park yapılmasının yasak olduğunu belirten Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü bazı araçların iki yasağı birden ihmal etmesinden dolayı işlem yapılacağını belirtti.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu